klanten aan het woorD

Testimonial Philippe Dreesen

Schoeffaerts heeft voor ons weer een topprestatie geleverd voor een meubelwinkel in Sint Genesius Rode, genaamd ZYSO. Waarvoor dank. Doe zo voort en op naar het volgende. MVG. Arch. Philippe Dreesen

Testimonial Di Costanzo David

Graag hadden we jullie ook via deze weg willen bedanken voor het goede en mooie geleverde werk, de prachtige moderne binnendeuren van Brems. De correcte afhandeling, de stiptheid, orde en netheid, .... en natuurlijk het mooie resultaat. Groeten David & Elke

Testimonial Ruben Thys

Voor de afwerking van onze nieuwbouw woning hebben we steeds kunnen rekenen op jullie bedrijf. Professionaliteit, vlotte communicatie en top kwaliteit werk, daarvoor staan jullie zeker en vast garant! We zijn dan ook erg tevreden met de vlotte manier waarop alle (soms complexe!) werken verlopen zijn en het uiteindelijke resultaat. bedankt!!

Testimonial Nina Vdb - Ramaekers

Levering en plaatsing van de deuren voor afgesproken datum. Snelle en propere uitgevoerde werken. Aanrader.

Testimonial Yassina El-Khalfioui

Gewoonweg perfect team....zowel ronny en evelien toppers....mijn huisje is perfect gepleisterd geweest jammer dat ik jullie niet voor de rest heb genomen had ik het eerder geweten ..... anders zou deze allemaal kei kei goed gedaan geweest zijn....ik raad jullie bij al onze klantjes aan want jullie werk was echt super goed gedaan....bedankt super tevreden....jullie zijn gewoonweg de beste.

Testimonial Jan Nys

We hebben voor de afwerking van onze woning op aanraden van onze architecten beroep gedaan op de firma Schoeffaerts voor PUR, chappe, binnendeuren, binnenbeglazing, gietvloer, vloeren, pleisterwerken en schilderwerken. Zeker een aanrader zowel qua kwaliteit, als een (bijna ?) obsessie voor details, als voor een perfecte opeenvolging van de werkzaamheden en altijd beschikbaar voor advies. Ronny en zijn team nemen de volledige verantwoordelijkheid in de uitvoering maar ook nadien. We zijn nl. enkele maanden na onze inhuizing geconfronteerd geweest met een - noem het even kinderziekte - probleem bij onderaannemers dat zonder discussiëren is opgepakt en ook opgelost. Ronny doet de planning quasi zelf en zorgt er ook voor dat planning gerespecteerd wordt. Met andere woorden: een tevreden klant en dankuwel Ronny, Eveline en team !!